semoga Allah merahmati Perkahwinan kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie - First Birthday

Asalam semua.. semoga kita semua berada dalam Islam dan Iman.. aamiin

Just nak share tentang apa yang aku pelajari... (^__^)
Alhamdulillah diam tak diam dah masuk semester dua aku melanjutkan pelajaran dalam bidang Pembangunan sumber manusia ni.. dan semester lepas aku ambil empat subjek dan the best thing is i got 4.00 for all subject.. yeaayyyy... first time dalam sejarah belajar kat U aku dpt result sebaik ini selalunya yang paling baik pun 3.86 and so so lah.. mungkin ada hikmahnya aku pitam dalam bilik air sebab nak dapat result 4.00 hiihi..

Prof Turiman Suandi
Oh mula-mula tu masa belajar ni aku plan nak buat project paper tapi disebabkan masa buat research method tu kena baca paling kurang 50 jurnal untuk dijadikan rujukan dan kena menulis sebanyak 80m/s - 100 m/s untuk tajuk yang aku cadangkan tu so akhirnya aku mengalah..  aku memang tak mampu walaupun kerja di MAMPU.. (*~*) sorry ya my Supervisor Prof Turiman Suandi..


Apa bezanya belajar degree dan master ni.. emm bezanya masa degree dulu buat PJJ dan master ni buat fulltime dan bestnya bila boleh belajar dan menatap muka pensyarah tiap--tiap minggu.. sungguh aku dahagakan ilmu mereka. almaklumlah mereka ni semua dah banyak pengalaman mengajar dan kebanyakannya dah pencen dan merupakan pensyarah kontrak.  Salah satu yang aku suka sem. ini bila dapat 'ayah angkat'... haha sebab apa sebab nama aku sama dengan nama anak Dr Azahari jadi dia akan kenalkan pada orang lain yang aku ni anak dia... hihi dan satu aku suka belajar dengan Dr Azahari ni sebab dia banyak idea bila mengajar dan sentiasa buat kami dalam kelas berfikir... semoga Allah membalas budi baik semua pensyarah2 yang mengajar aku... aamiin


My 'Ayah' Prof Madya Dr Azahari
oh dan sem ni aku buat giler lagi... ambik 5 subjek.. biar betul aku ni.. dahlah belajar sambil bekerja... harap2 boleh bawak dan tak pitam macam sem lepas... kalau orang lain boleh kenapa tidak aku.. aku ingat lagi arwah ayah selalu pujuk aku dulu kalau rasa down dia akan cakap "anak ayah pun boleh buat jugalah, orang lain makan nasi kak lin pun makan nasi juga..." i love his word and until now aku berpegang kepada kata-kata arwah ayah. Terima kasih ayah... semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ayah...aamiin

Oklah sekian untuk kali ini nak sambung buat asgmnt ni... wasalam

1 comments:

Anonymous said...

salam,
nk tnya bidng nie mcm mn ye?subjek dia mn?
berhajt nk smbg master tp tgh pilih2 nk kos apa..huhuu